15/03/2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση «Καλλιστώ» σκοπεύει  να συνάψει ιδιωτικό συμφωνητικό για την εκμίσθωση κατοικίας που θα βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 15 χιλιομέτρων από την πόλη της Φλώρινας, ή την πόλη του Αμυνταίου. Η κατοικία θα χρησιμοποιηθεί ως βάση της επιστημονικής ομάδας της οργάνωσης για την υλοποίηση δράσεων πεδίου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου LIFE ΑΜΥ ΒΕΑR– LIFE15 NAT/GR/001108 «Βελτίωση των  συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας στο Δήμο Αμυνταίου». Το έργο LIFE «AΜYBEAR» συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το Πρόγραμμα LIFE+Nature και υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 
 
Η εκμίσθωση της κατοικίας αφορά αρχικά στην περίοδο από 1η Απριλίου 2017 έως 31 Μαρτίου 2018. Το μηνιαίο μίσθωμα θα πρέπει να μην υπερβαίνει το ποσό των (τριακοσίων) 300 ευρώ/μήνα συμπεριλαμβανομένων και των λειτουργικών εξόδων (λογαριασμοί ΔΕΚΟ, σύνδεση internet κλπ), καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης. Η επιλογή εκμισθωτή θα γίνει μεταξύ όσων εκδηλώσουν άμεσα ενδιαφέρον και  η προς ενοικίαση κατοικία τους θα έχει τα χαρακτηριστικά που θα ικανοποιούν τις ανάγκες της Οργάνωσης. Παρακάτω αναλυτικά τα επιθυμητά χαρακτηριστικά:
Ανεξάρτητο/αυτοτελές κτίριο με:
-          3 υπνοδωμάτια (επιπλωμένα)
-          1 μεγάλο κοινόχρηστο χώρο (50-60m2) (κατά προτίμηση επιπλωμένο)
-          Κουζίνα (με τις απαραίτητες οικοσκευές)
-          Μπάνιο
-          Ανεξάρτητο και ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο
-          Υπόγειο και ασφαλιζόμενο χώρο στάθμευσης για τα οχήματα του έργου
-          Κεντρική θέρμανση (κατά προτίμηση ξυλολέβητα)
-          Σε απόσταση μικρότερη των 15χλμ από την πόλη της Φλώρινας ή την πόλη του Αμυνταίου
 
Αναλυτικές σχετικές πληροφορίες δίνονται από την «Καλλιστώ», Μητροπόλεως 123, 54621 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: 2310-252530. Το ενδιαφέρον πρέπει να εκδηλωθεί γραπτά και να κατατεθεί στην «Καλλιστώ» είτε μέσω ταχυδρομείου (οδός  Μητροπόλεως 123, ΤΚ 54621 Θεσσαλονίκη) είτε μέσω email (προς την διεύθυνση: info@ callisto.gr και με θέμα "Εκμίσθωση Κατοικίας για το έργο LIFE AMYBEAR")  έως την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ώρα 16:00 , το αργότερο. Η απόφαση ανάθεσης θα ληφθεί από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της «Καλλιστώ».

Προσθέστε νέο Σχόλιο