13/02/2017

Εξωτερικοί συνεργάτες για Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στους νομούς Ιωαννίνων και Γρεβενών

Στο πλαίσιο υλοποίησης εκπαιδευτικού προγράμματος με χορηγία του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος», η Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ» ζητά εξωτερικούς συνεργάτες για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων σε σχολεία και στην ύπαιθρο (συνοδός εκπαιδευόμενων σε θεματικό μονοπάτι στο βουνό), στους νομούς Ιωαννίνων και Γρεβενών. 
 
Οι δράσεις θα διαρκέσουν, ανάλογα με τον τελικό σχεδιασμό και την κατανομή τους, από 20 έως 100 εργάσιμες ώρες ανά συνεργάτη και θα πραγματοποιηθούν στο χρονικό διάστημα Μάρτιος-Ιούνιος 2017. 
 
Απαραίτητα προσόντα:
 
Πτυχίο Παιδαγωγικών/Κοινωνικών ή Βιολογικών/Περιβαλλοντικών επιστημών. 
Δυνατότητα χρήσης μέσου μετακίνησης προς τα σχολεία και τα σημεία που θα γίνουν οι υπαίθριες εκπαιδευτικές δράσεις (Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου).
 
Θα συνεκτιμηθούν θετικά:
 
Ύπαρξη δελτίου ανεργίας σε ισχύ
Εντοπιότητα
Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχο αντικείμενο (Περιβαλλοντική Εκπαίδευση) ή/και στην περιοχή παρέμβασης (Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου)
Μεταπτυχιακές σπουδές σε συναφή με τα παραπάνω αντικείμενα
Γνώση και ενεργό ενδιαφέρον για περιβαλλοντικά θέματα
Συμμετοχή σε δράσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων
 
Αποστολή βιογραφικών στο e-mail  info@callisto.gr, με την ένδειξη στο θέμα του μηνύματος: «ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ», μέχρι το πρωί 9 π.μ. της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου 2017. 

Προσθέστε νέο Σχόλιο