09/02/2016

Διοργάνωση σεμιναρίου κατάρτισης στελεχών ΜΚΟ στην αξιοποίηση νέων μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Στο πλαίσιο του έργου «10 Χρόνια ΚΑΛΛΙΣΤΩ: Ενδυνάμωση Δομών & Εφαρμογή Αρχών Λογοδοσίας» η Περιβαλλοντική Οργάνωση Καλλιστώ διοργανώνει σεμινάριο για την αξιοποίηση των σύγχρονων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της Θεσσαλονίκης και έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη χρήση των social media και συγκεκριμένα σε τεχνικές που θα τους επιτρέψουν να μεγεθύνουν ένα κοινωνικό μήνυμα μέσα από το ίντερνετ.

Το σεμινάριο (5 δίωρα sessions) θα υλοποιηθεί στις 15, 17, 22, 24 και 29 Φεβρουαρίου (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη) από τις 7μμ ως τις 9μμ, στον χώρο των γραφείων της Καλλιστώς (Μητροπόλεως 123). Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στέλνοντας α) ονοματεπώνυμο, β) τηλέφωνο και γ) το όνομα της ΜΚΟ στην οποία εργάζονται, με email στο communication@callisto.gr με θέμα: «Σεμινάριο για social media». Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 Tα ειδικότερα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής:

-15/2 : Σχεδιάζοντας την επικοινωνιακή στρατηγική. Παραδείγματα καλών πρακτικών

– 17/2 : ΜΚΟ και ψηφιακά Μέσα

– 22/2 : ΜΚΟ και το υπάρχον κοινό μας

– 24/2 : Ο λόγος μίας ΜΚΟ και ο αντίλογος

– 29/2 : Προσεγγίζοντας ως ΜΚΟ το δυνητικό κοινό μας

 

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.weareallcitizenslogos

Προσθέστε νέο Σχόλιο