16/03/2018

Αντίο Λάζαρε...

Το ΔΣ, τα μέλη και τα στελέχη της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης «Καλλιστώ» εκφράζουν την οδύνη τους για τον χαμό του Λάζαρου Χατζηνάκου, αγαπημένου φίλου, συνεργάτη και μέλους της εταιρίας μας.

Είναι γνωστή η αγάπη και το μεράκι του Λάζαρου για τη δημοσιογραφία. Οι συνάδελφοί του στον χώρο του τύπου έχουν να λένε για την ριζοσπαστική και δημιουργική σκέψη του, την παθιασμένη επιμονή του στο κυνήγι των οραμάτων και των καινοτόμων ιδεών του. Γράφτηκαν ήδη πολλά και θα γραφτούν ακόμα περισσότερα για τη χαρισματική προσωπικότητά του.

Αυτό που δεν είναι γνωστό, αλλά το ξέρουμε εμείς στην «Καλλιστώ» πολύ καλά, είναι η ανεκτίμητη, ανιδιοτελής συμμετοχή και προσφορά του στα πρώτα βήματα της οργάνωσής μας. Εκτός από τις πολύτιμες συμβουλές που μας έδινε σε θέματα επικοινωνίας, εκτός από την πολύμηνη, εθελοντική εργασία του για την έκδοση του έντυπου περιοδικού μας και, αργότερα, της ηλεκτρονικής μορφής του, δεν δίστασε να μας παραχωρήσει, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, το πατρικό του σπίτι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Νικηφόρου Φωκά 5), για να στεγάσουμε τα γραφεία μας, από το 2005 μέχρι και το 2007!

Εμείς στην «Καλλιστώ», που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από πρώτο χέρι τη συντροφικότητα, τη φιλία και την πίστη του Λάζαρου στη σημασία της ενεργητικής και άμεσης συμμετοχής σε συλλογικές πρωτοβουλίες που «από τα κάτω αλλάζουν τον κόσμο», θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και ευγνωμοσύνη!

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη γυναίκα του Μέη και τα δυο του παλικάρια, τον Γιώργο και τον Περικλή.

Προσθέστε νέο Σχόλιο